Mys.

Så vi hann inte till kontoret för att skaffa P.P.S nummer men det fixar vi imorgon, jag har börjat dona lite med mitt CV och är helt handikappad med Word vilket jag tycker är intressant med tanke på att det är ...word. Har inte använt det på år och dar och det nya Word är helt knasigt. Det hjälper inte att vi köpte ett te med helt sjuk koffeinhalt? Kan inte sitta still.
Vi gjorde också den mest fantastiska upptäckten idag, vi begav oss på en promenad i hoppet om att hitta en stormarknad med mat eftersom småbutikerna är dyra och har tyvärr inte särskilt mycket att erbjuda.

And we found it, ett stort jädra Tesco 10 min från vart vi bor. Allting är mer eller mindre perfekt at the moment. Så vi har lagat mat, och jag gjorde Gabbis Champinjoner med massa salt och Evelina är kär i det nomnom. Det enda som fattas nu är att jag hittar ett vettigt irländskt kontantkort.
Men om ni saknar mig eller så för jag saknar er så får ni gärna lägga till mig på Skype: Nina.Melander!

Tänkte pyssla lite med bloggen också för att få den lite mer personlig. Nu sitter jag och Eve och myser i soffan och kollar på "Ladyboys" hahaha, alltså måste säga att Thailändska pojkar som blir flickor är fruktansvärt vackra, dessutom blir jag lite varm i hjärtat över att Thailändare är så öppensinnande och accepterar det utan några som helst problem, ger en lite hopp om världen.
Dessutom har jag fått ett jobbtips av en gammal vän och hon sa att jag kan lämna henne som referens så jag ska söka jobb på XBOX också (<3).